Returer

Byta eller lämna tillbaka:

Du har ångerrätt i 14 dagar från dagen du som konsument har hämtat ut varan. 
Under den perioden kan du även skicka tillbaka varan och byta till annan vara. För att utnyttja ångerrätten måste varan skickas tillbaka inom de 14 dagarna efter att du mottagit varan.
Som kund står du själv för frakterna vid byte och retur.
För att vara säker på att få den varan du vill byta till, gör en ny beställning här på vår webbshop och välj återköp på returblanketten för varan du vill returnera.
Då får du även din nya vara snabbare.

Så här gör du en retur:

  1. Lägg tillbaka varan i sin originalförpackning(om den hade någon). Slå in paketet med papper eller plast. Sätt inte tejp eller fraktsedel direkt på sko- eller hjälmkartong eftersom den förstörs då. Förstörd originalkartong debiteras med en avgift på 300 kr.

  2. Om du fyller i en lapp och lägger i paketet med returorsak, dina kontaktuppgifter samt övrig information om returen kan vi snabbare hantera Ditt ärende när vi får tillbaka varan.

  3. Se till att få ett kvitto från paketinlämningsstället, där kolli-ID eller sändningsnummer framgår. Då blir det enklare att följa leveransen om det skulle behövas.

OBS! Om du har valt Billmate Faktura som betalalternativ och vill returnera din beställning, då är det viktigt att du kontaktar ossförst. Vi meddelar då Billmate att det blir en retur på beställningen. Om det skulle vara fel på varan ber vi er snarast kontakta oss på info@flyingeagle.nu eller ringa till oss på 0470-20357.